Frequently Asked Questions

Hoe contact opnemen?

Vul simpelweg het online order formulier in. Dit geeft ons een algemeen beeld van het soort site dat het beste bij u past. Ook kunt u een e-mail sturen voor algemene informatie, wij nemen dan contact met u op om de details verder te bespreken. U kunt ons daarna materiaal dat u misschien al heeft toezenden (bijvoorbeeld visite kaartjes, logos, foto's, etc.) Op deze manier kunnen wij alvast een goede look bepalen voor uw website. Bij voorkeur ontvangen we tekst in computer klaar formaat bijvoorbeeld Word document of email bericht. Op deze manier winnen we wat tijd om het in uw website te integreren. Als u al voorbewerkte web pagina's of plaatjes aan ons wilt sturen kunnen deze gewoonlijk als bijlage (attachement) meegestuurd worden.

Als de eerste draft versie van uw website klaar is geven we u een seintje. U heeft dan de mogelijkheid om de site te beoordelen en uw feedback te geven. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw site precies zo is als u wilt voordat u live gaat.

Wat is e-commerce?

Met E-commerce wordt meestal bedoelt het proces van het online verkopen van producten of diensten. Normaliter zijn hierbij een shopping cart systeem en de mogelijkheden voor creditcard afhandeling betrokken. Creditcard afhandeling kan verkregen worden door het openen van een handels account bij een hierin gespecialiseerde service provider.

Banners

We maken ook banners - rechthoekige grafische afbeeldingen die gebruikt worden om uw producten of diensten te promoten op pagina's van websites van derden. Banners worden weergegeven door populaire high-traffic web sites zoals zoek machines. Een link naar uw website wordt bewerkstelligd door met de muis pointer op het plaatje te klikken. Wij ontwerpen banners voor een hogere zichtbaarheid op het internet, en kunnen deze zelfs van animatie voorzien zodat ze nog meer in het oog springen.

Waarom een website?

Het internet kan dienst doen als een krachtig middel om klanten te werven, klant contacten te onderhouden en te versterken. Uw website kan uw beste producten en diensten etaleren, uw klanten de mogelijkheid biedend om deze etalage van hun eigen personal computer te bekijken. Uw klant hoeft zich niet langer net voor sluitingstijd naar uw business locatie te haasten. Men kan u 24 uur per dag 7 dagen per week online bezoeken om zo gemakkelijk alle benodigde informatie te verkrijgen.

Gebruik maken van het internet is DE nieuwe manier om verkopen van producten en diensten te genereren, omdat de klant vanuit zijn eigen vertrouwde huis of kantoor een aankoop kan doen op een informatieve en entertainende manier. Het belang van de internet verkoop-activiteit zal alleen maar toenemen (net als de populariteit). Maak er nu gebruik van voordat de concurrentie een te grote voorsprong op u neemt.

Als u zich afvraagt of uw concurrenten al aanwezig zijn op het internet, zoek dan eens een met een paar 'zoek' woorden bij enkele van de populaire zoek machines, als Yahoo! of Alta Vista. Wij denken dat u verbaasd zult staan van het aantal concurrenten dat al op het web vertegenwoordigd is.

Het verschaffen van informatie aan prospects en bestaande klanten kan een tijd rovende en dure aangelegenheid zijn met de traditionele marketing en communicatie middelen. Met een internet website aan de andere kant, kan het informeren van uw klanten snel gemakkelijk en kostenbesparend plaats vinden. Wijzigingen, nieuws en aanvullende pagina's (zowel als andere features, zoals invul formulieren) kunnen op elk moment in uw website opgenomen worden.

Uw internet website levert niet alleen informatie aan uw klanten, ze geeft ook aan dat u op de hoogte bent van de huidige technologie en business trends. Ook laat ze zien dat u uw klanten op een adequate manier van informatie voorziet. Het afdrukken van uw website adres op uw visite kaartjes en advertenties laat verder zien dat uw progressief en service gericht bezig bent. Dit alleen al zal uw zakelijk image ten goede komen.

Het internet kent geen sluitingstijden. Men gebruikt het op alle momenten van de dag om informatie te vergaren, route te bepalen, financiŽle gegevens op te vragen, producten te kopen, en al het andere wat u maar kunt verzinnen. Het hebben van een internet website biedt een gemakkelijke manier om met u klanten in contact te blijven, of u ze nu hebt in andere regio's, in andere landen, of gewoon in uw eigen straat. Overweeg ook eens dat als u bezig bent, niet op de zaak, op vakantie, of zelfs slaapt, het bordje “OPEN ” gewoon op de deur kan blijven hangen.

Search Engines (zoek machines)

Een 'search engine' is een in een website ingebouwd zoek programma, dat een manier biedt aan gebruikers om voor hen interesante websites te vinden. Dit gebeurt meestal door het intikken van enkele zoek woorden in een tekst box, en dan de “Zoek” button te klikken.

Keyword Coding

Wij helpen de search engines uw online business te vinden door het coderen van 'sleutel' woorden in uw website --gratis! Al wat u moet doen is naar onze online QuikForm gaan en op de aangegeven plaats 20 woorden ingeven die mensen waarschijnlijk zouden gebruiken als ze op zoek waren naar uw bedrijf.

Internet en business relaties

Het internet heeft op een revolutionaire manier het zaken doen veranderd. In de huidige business wereld betekent dit dat het hebben van een website niet langer een optie (of luxe) is. Het is DE manier geworden waarop zaken gedaan worden in het huidige cyber tijdperk. Men kan het internet als een krachtig marketing middel gebruiken om klant contacten te onderhouden en te versterken (of om klanten te werven). Van alle business scenario's is het internet de snelste, gemakkelijkste en meest kostenbesparende manier om uw relaties te bereiken.

Domein naam

Om een website te hebben op het internet, dient u een domein naam te registreren. Een website's domein naam is eigenlijk het adres. Bijvoorbeeld www.webmagicians.nl. Als u geen domein naam hebt kunnen wij de registratie voor u regelen.


Home | About Us | Services | FAQ's | Contact Us

Copyright © 2002
Designed by WEBMAGICIANS